piwa-food-logotype

Världens leverantör - till din tjänst!
 

Din importör - välkända produkter från världens smakrikaste regioner
 

En naturlig utveckling av våra samarbeten har gett oss möjligheten att vara svensk representant för flera varumärken. Vi utvecklar tillsammans med leverantören egna varumärken så de blir attraktiva för konsumenten och butiken. Genom våra relationer tillsammans med erfarenheter och kunskap, vill vi erbjuda marknaden en trygg affär med prisvärda produkter.

Ett urval av våra samarbetspartners
Sedan många år tillbaka representerar vi danska bryggerijätten Harboe och alla deras produkter som är välkända för många svenska konsumenter. Harboe är även dansk hovleverantör.
Pfanner är en av Europas 10 största producenter inom fruktdrycker som IceTea. Här finns såväl storsäljare som unika produkter och även ett ekologiskt och Fair Trade-sortiment.


Private Brands - eget varumärke eller något av våra välkända?
 

Vi kan erbjuda de flesta av våra varor under vårt eget varumärke, eller om så önskas under ert välkända märke.
 
Vi har några av de största varorna under vårt eget varumärke Buffé eller under producentens eget märke.


Bra logistik - effektiva system och gammal hederlig noggrannhet
 

När vi startade vår verksamhet var priset den viktigaste faktorn för att lyckas i vårt segment av marknaden. Detta faktum gjorde att vi snabbt lärde oss att logistiken är avgörande när stora lågprisvolymer skall hanteras till rätt pris.

Vi har hamrat och slipat under åren, och sköter bland annat vårt 7500 m2 stora lager med lagersystem för att säkerställa effektiv hantering, men också säker ställa spårbarhet, datumkontroll m m.

Vi har dessutom EDI-koppling mot leverantörer, transportörer och kunder för att effektivt hantera flöden och kunna göra insatsen där den behövs.


Din exportör - världen till oss, vi till världen
 

Genom åren har vi byggt upp kontrakter och relationer som leder till affärer mellan leverantörer, och ibland även kunder. 


Marknadskunskap - vi vet varför tomaterna är rödare i Italien och att örebroarna äter mycket tonfisk

Vi på Piwa Food alltid besökt våra kunders och leverantörers butiker, kontor & produktion.

Vi har pratat om våra produkter och skapat framgång via personliga besök. Detta har gett oss unik kunskap inom vårt område som vi erbjuder dig som kund att ta del av när vi har kontakt, gör affärer eller tillsammans bevakar marknaden för att hitta bästa möjliga lösning för just er. 

Välkommen!