piwa-food-logotype

Världens leverantör

Från odlingsfält till konsument

Sedan 1984 har vi på Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har vi genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett oss en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse.

Personliga relationer världen över

Vår inköpsavdelning är alltid på resande fot för att fånga upp trender, hitta de bästa leverantörerna och inte minst vårda sina relationer med alla viktiga, duktiga och pålitliga kontakter.

På så sätt säkerställer vi hög leveranssäkerhet och kvalitet, samtidigt som vi får fingertoppskänsla för vad som är på gång.
 

Produkter och varumärken

Piwa Food har många spännande produkter inom Dryck & Kolonial i sitt sortiment som kontinuerligt utvecklas. Harboes Bryggeri är en av Piwa Foods huvudleverantörer med ett av marknadens bredaste och mest spännande sortiment.
 
Piwa Food samarbetar även med många leverantörer gällande kolonialvaror i Europa och Asien.
 
En kontakt med en av våra säljare eller key accounts är garanterat en bra affär för dig.

Nyheter

2019-05-19

Pfanner EKO Rödbetsjuice
Pfanners ekologiska rödbetsjuice har blivit utsedd till bäst i test av både Råd & Rön och Aftonbladet. Se hela testet här.  

2019-03-08

GLOBALG.A.P
Piwa Food har under 2018 genomfört ett större projekt där vi genom kunskap, stöd och engagemang har hjälpt vår producent av majskolvar att certifiera sin odling enligt GLOBAL.G.A.P
Läs mer>>

2018-11-13
Kombucha och fermenterade produkter är just nu trendigast på marknaden!
I stolt samarbete med Erika Palmcrantz Aziz har vi nu lanserat Nice Kombucha. Prova gärna våra fem bubblande smaker.
Have a Bucha baby!
Läs mer >>

Årets företagare i Lerum 2016

Motivering
”Årets företagare i Lerum 2016 är ett smakrikt företag, vilket alla säkert har en relation till. Företaget har funnits i Lerums kommun i många år och byggt om och till sina lokaler för att anpassa sin tillväxt. Man har ett stort sortiment med varor för att passa alla smaker. Företaget visar imponerande siffror gällande både omsättning och lönsamhet. Man jobbar aktivt med sin distributionsmodell för att minska miljöpåverkan och minska ledtider i leveranser.”