piwa-food-logotype

Världens leverantör

Från odlingsfält till konsument

Sedan 1984 har vi på Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har vi genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett oss en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse.

Personliga relationer världen över

Vår inköpsavdelning är alltid på resande fot för att fånga upp trender, hitta de bästa leverantörerna och inte minst vårda sina relationer med alla viktiga, duktiga och pålitliga kontakter.

På så sätt säkerställer vi hög leveranssäkerhet och kvalitet, samtidigt som vi får fingertoppskänsla för vad som är på gång.
 

Produkter och varumärken

Piwa Food har många spännande produkter inom Dryck & Kolonial i sitt sortiment som kontinuerligt utvecklas. Harboes Bryggeri är en av Piwa Foods huvudleverantörer med ett av marknadens bredaste och mest spännande sortiment.
 
Piwa Food samarbetar även med många leverantörer gällande kolonialvaror i Europa och Asien.
 
En kontakt med en av våra säljare eller key accounts är garanterat en bra affär för dig.

Årets företagare i Lerum 2016

Motivering
”Årets företagare i Lerum 2016 är ett smakrikt företag, vilket alla säkert har en relation till. Företaget har funnits i Lerums kommun i många år och byggt om och till sina lokaler för att anpassa sin tillväxt. Man har ett stort sortiment med varor för att passa alla smaker. Företaget visar imponerande siffror gällande både omsättning och lönsamhet. Man jobbar aktivt med sin distributionsmodell för att minska miljöpåverkan och minska ledtider i leveranser.”

Stadsmissionen och Piwa Food

Vi arbetar aktivt med att minimera vårt matsvinn och att hitta lösningar som är så bra som möjligt.

Våren 2023 lanserar vi Ice Tea Watermelon 33cl - Sommar på burk helt enkelt! Våren 2023 lanserar vi Ice Tea Watermelon 33cl - Sommar på burk helt enkelt!
Nyhet! Ekologisk och mjölkfri fudge, gjord på kokospulver och kokossocker. Nyhet! Ekologisk och mjölkfri fudge, gjord på kokospulver och kokossocker.
Sommarens limited edition smak är här, iste vattenmelon finns nu i utvalda butiker. Sommarens limited edition smak är här, iste vattenmelon finns nu i utvalda butiker.
Vi stöttar Barncancerfonden Vi stöttar Barncancerfonden

2021-09-16


Inga plastbestick
Vi har valt att ta bort plastbestick från våra förpackningar för att minska inverkan på miljön. I dagsläget påverkas
koppnudlar och framöver även färdigrätter. Detta enligt EU:s engångsplastdirektiv:
(EU) 2019/904.
2021-01-10

Pfanner EKO Rödbetsjuice
Pfanners ekologiska rödbetsjuice har blivit utsedd till bäst i test av både Råd & Rön och Aftonbladet. Se hela testet här.  
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.